VMC-Model termékek

VMC-Model termékek a Vasútmodell-Centrumnál

VMC-Model: Egyszerűen profi!

A VMC-Model terepépítési eszköztára széles választékot nyújt a terepasztal építés, dioráma készítés során. Megtalálható a domborzat elkészítéséshez minden fontos anyag, a ragasztótól a terepépítési alapokon át a kövekig minden. Az elkészült - tartós - domborzatot fedje be a VMC-Model sztatikus fűszóróval felvihető modellfűvével, a virágokkal, egyéb növényekkel.

A VMC-Model termékeit egyszerű használni, profi minőséget állíthatnak elő amatőr modellezők is!

VMC-Model hiánypótló magyar vasútmodellek!

A VMC-Model igyekszik a magyar vasútmodellezők segítségére sietni a hiánypótló, kisszériás vasútmodellek kiadásával. A MÁV hőskorának eddig vasútmodell méretarányban még újra nem álmodott darabjaival ez elmúlt években időről-időre jelentkezik a gyártó. H0 méretarányban folyamatosan kaphatóak a hiánypótló vasútmodellek a Vasútmodell-Centrum szaküzletben!

Elindult Hűségprogramunk! Ismerje meg a részleteket

VMC saját gyártású modell termékek

Azonnal elvihetőRendelésreÚjdonság, árazás alattKifutott termék

A VMC Model a Vasútmodell-Centrum saját márkás terepépítési eszköztára. A VMC Model egyre bővülő terepépítési palettáján minden eszközt megtalálható, amivel egy hobbi vagy professzionális modellező terepasztalt vagy diorámát építhet. Tudjon meg többet termékeinkről a VMC Model honlapján!