Hűségpont Program

SEO Description h1 oldalcím alá

Elindult Hűségprogramunk! Ismerje meg a részleteket

Hűségpont Program

A Vasútmodell-Centrum Kft. webáruházaiban minden vásárlás után ajándék jár, ez a Hűségpont Program.

MIT KELL TENNEM?

Rendszeresen vásárolni. Nem szükséges nagy összegeket költenie, hiszen minden teljesült webáruházban történt vásárlása után hűség pontokat írunk jóvá az Ön egyéni egyenlegén, amelyek gyűjtésével több kedvezményre válhat jogosulttá.

KIT LEHET Vasútmodell-Centrum Kft. TÖRZSVÁSÁRLÓ?

A Vasútmodell-Centrum Kft. minden webáruházban történt kiskereskedelmi értékesítésben résztvevő vásárlóját automatikusan törzsvásárlónak tekinti, így már az első vásárlás pontgyűjtésre ad lehetőséget. A Hűség Programban való részvételre minden regisztrált felhasználónk jogosult. Hűség Programunkban nagykereskedelmi partnereink nem vesznek részt.

HOGYAN MŰKÖDIK?

Nagyon egyszerűen. A teljesült webáruházban történt vásárlások összege után járó hűség pontok gyarapodásával Ön hűségpontjaiért cserébe, megvásárolhatja kedvezménycsomagjainkat..

HOGYAN SZÁMÍTJÁK A HŰSÉG PONTOKAT?

Minden termék egyedi hűségpont értékkel bír. A Programban szerzett hűség pontok a rendelés átvételét vagy a csomag futárhoz kerülését követő naptól használhatóak fel. Amennyiben Ön rendszeresen vásárol, minden vásárlással növeli pontjai számát, és ezáltal egyre többször vásárolhat kedvezményesen.

MIKOR TELJESÜL EGY RENDELÉS? A HŰSÉG PONTOKAT MIKOR ÍRJÁK JÓVÁ?

A pontok megszerzésére a megrendelés leadásával nyílik lehetőség, felhasználhatóvá azonban csak az átvett, kiszállított rendelések után járó pontok válnak. Át nem vett rendelések után pontot nem írunk jóvá Programunkban. A rendeléseket akkor tekintjük teljesültnek, ha Ön személyesen átvette a megrendelt terméket, illetve a házhoz szállított csomagot.

MI TÖRTÉNIK, HA A RENDELÉS MEGHIÚSUL?

Hűségprogramunkba a sikertelen rendelésekért és a rendeléstől való elállásért nem számítunk fel pontot.

CSAK MAGYARORSZÁGON ÉRVÉNYES A PROGRAM?

A Program a Vasútmodell-Centrum Kft. minden felhasználója számára érvényes.

MIÉRT ELŐNYÖS SZÁMOMRA A Vasútmodell-Centrum Kft. HŰSÉG RENDSZERE?

Minden vásárlása alkalmával értékes hűség pontokat kap, amelyeket a későbbiek során felhasználhat. Bizonyos, a Vasútmodell-Centrum Kft. által egyedileg meghatározott alkalmakkor egy-egy termék után az alapesetben járó pontmennyiségnél több pontot írunk jóvá hűség számláján.

HOL KÖVETHETEM NYOMON A PONTJAIMAT?

Hűség pontjainak aktuális értékét az oldalra való belépést követően a felhasználói profiljában láthatja.